2 okt. 2011

Movie Time (1)

Heey, zoals jullie misschien wel al weten ben ik een grote filmliefhebber. Ik kijk zo veel mogelijk naar films. En als er weer eens een goede film uitkomt dan moet ik die in de bioscoop gezien hebben. Ik ben ook niet zo iemand die gratis films download ofzo. Als ik films kijk is dat meestal via Prime. Of dan koop of huur ik ze. Huren komt meestal niet zo veel meer voor want al de videotheken sluiten wegens teveel illegale download. Maar goed hieronder zal ik mijn filmtips geven. Je zal zien dat er verschillende genres zijn dus voor iedereen wat wils. - She's the man: Dit is echt één van mijn lievelingsfilms!! De film gaat over een meisje die zich in haar broer verkleed zodat ze kan voetballen. Maar ze wordt verliefd op haar kamergenoot, waardoor haar plannetje dreigt te mislukken. Deze film is zowel goed voor jongens als meisjes. Heel veel plezier is gegarandeerd!


En de trailer:
- The house bunny: Deze film gaat over een playmate. Ze wordt uit de playboy mansion geschopt en komt terecht in een studentenhuis vol met nerds waar ze de huismoeder van wordt. Dit is een film waar je het best naar kijkt als je een slaapfeestje hebt met je vriendinnen hebt. Dit is een film naar mijn hart.. er komt zelfs een heuse make-over in!

 De trailer:


- The notebook: deze film is echt super romantisch. Het gaat over een rijk meisje die in de zomer verliefd wordt op een arme jongen. Na de zomer scheiden hun wegen en na jaren komen ze elkaar opnieuw tegen. Ik denk dat je deze film misschien kan kijken als je een heel romantische boyfriend hebt. En anders kan je hem ook gewoon lekker met je vriendinnen kijken en lekker wegdromen ;) 
- Chocolat: Dit is een half-franse film die zich afspeelt in een klein dorpje ergens in Frankrijk. Het gaat over een vrouw die samen met haar dochter tijdens de vasten een chocolade winkel opent in een super gelovig dorpje. Ze krijgt in het begin veel tegenwind, maar langzamerhand begint ze de sympathie van de bevolking te winnen. Een leuk extratje is dat de jonge Johnny Depp erin meespeelt :D - What happend in Vegas: Deze film gaat over 2 mensen die elkaar niet kennen die door toeval trouwen. Als ze dan ook nog eens 2 miljoen dollar winnen gaat de bal aan het rollen. Ze moeten van de rechter 6 maand samen leven als en getrouwd stel voor ze mogen scheiden. Ze doen er alles aan om elkaar het leven zuur te maken zodat de ander wel de 2 miljoen euro wil opgeven. Ook aan deze film zit een leuk extratje in de vorm van Ashton Kutcher. Deze film is ook wel boyproof denk ik.

- 17 again: De belangrijkste reden waarom je deze film moet gezien hebben heet Zac Efron :) Hij is 1 van mijn favoriete acteurs die er ook nog eens super hot uitziet. Het gaat over een 37 jarige man die de kans krijgt om terug 17 te zijn en zijn leven te beteren. Deze film is niet alleen super grappig, hij is ook nog eens romantisch


- My future boyfriend: Deze film is een nieuwe film die nog maar net uitgekomen is. Het gaat over iemand die uit de toekomst komt en naar het heden gaat om te ontdekken wat liefde is omdat er in de toekomst nie zoiets is als liefde. Mensen worden worden bijvoorbeeld in laboritoria gemaakt. Als hij zelf verliefd wordt ontdekt hij eindelijk wat liefde is. Deze film is super romantisch!Dit is het voorlopig. In de toekomst nog meer filmtips geven. Welke films raden jullie aan? Leave a comment he ;)
Xxx Febe

1 opmerking: