11 nov. 2011

One Direction

Als jullie mijn vorige bericht gezien hebben dan weten jullie alvast wel dat ik heel erg fan ben van One Direction. In dit bericht ga ik wat meer vertellen over hen. One Direction is een groep van 5 jongens: Naill, Harry, Zayn, Louis en mijn favoriet Liam. Ze hebben elk apart deelgenomen aan de Britse versie van X-factor. Maar de jury vond dat ze beter 1 groep zouden vormen. En uiteindelijk werden ze derdes. 


Zijn ze niet om op te eten? Hieronder zal ik iedere jongen apart bespreken, en hun audities erbij zetten.


Liam Payne
Liam is 18, maar was 16 toen hij auditie deed voor X-factor. Hij had 2 jaar eerder al auditie gedaan, maar Simon Cowell dacht dat hij nog niet klaar was en vroeg hem om binnen 2 jaar terug te komen. Dat deed hij dus.. En gelukkig, want hij is mijn favoriet!! Het grappige is dat hij in de liedjes altijd begint met zingen :P Hij heeft trouwens een fobbie voor lepels..
Hieronder kan je zijn auditie vinden:


Harry Styles
Dit is mijn tweede favoriet. Hij is de jongste van de band en de enige die nog 17 is. Hij zingt in de liedjes meestal het meeste en zingt meestal als tweede. Volgens de peilingen is hij de populairste van de jongens, maar dat komt waarschijnlijk omdat hij de enige single is van de groep. Zijn beste vriend uit de groep is Louis. Ik vind persoonlijk dat hij het beste zingt van de groep.. Naar het schijnt heeft hij een relatie met de 15 jaar oudere X-factor presentatrice Carolina Flack.
Hieronder zijn auditie:


Zayn Malik
De volgende in het rijtje is Zayn, hij is afkomstig uit Pakistan, maar is wel geboren in Engeland. Hij is 18 jaar oud. Na Liam en Harry zingt hij het meeste. Maar je kan hem in de refreintjes vaak de oe's en de aa's horen doen, aangezien hij die heel goed kan. 
De auditie:


Louis Tomlinson
Louis is de oudste van de groep. Hij is al 19 jaartjes oud. Ik vind dat hij wel goed kan zingen, maar ik heb hem jammer genoeg nog maar 1 keer een solo horen zingen. (die kan je zien in het laatste filmpje onderaan!) Daarom zal ik er van hem een liedje bij zetten dat hij alleen gezongen heeft. Hij is trouwens de grappigste van de groep, en hij valt op meisjes die van wortels houden!
De auditie en het liedje dat hij alleen zingt:
Best goed he?

Niall Horan
En de laatste in het rijtje is Niall, hij is 18 en de enigste die uit Ierland komt. Net als Louis kan hij heel goed zingen, maar krijgt hij veel te weinig solo's. Hij is net als ik een echte belieber! In het laatste filmpje kan je hem een solo zien doen. Hij begeleid de groep vaak accoustisch met zijn gitaar.
En de auditie, die volgens de jury niet zo goed was, maar ik vond hem wel goed hoor!


Zo dit waren al de jongens, hieronder zal ik nog wat filmpjes zetten van hun liedjes. Hope you like them as much as I do!
Hier kan je Niall en Louis trouwens nog eens alleen zien zingen:


Zo dit was het, hope you liked it! Wat vinden jullie van One Direction, en wat zijn jullie favoriete groepen?

Liefs Febe

7 opmerkingen:

 1. Ik vind net als jou Liam het beste ( en de mooiste :) ) Leuk artikel !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @blushieworld: Mijn mening is ondertussen al wat vernaderd :P Ik vind ze eigenlijk allemaal even goed.. mr Liam en harry zijn mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey Febe! Laura hier :)

  Ik vind Harry de leukste.
  Leuk artikel

  Lovesss , Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey ik vind niall het leukste

  maar volgens mij is die ook nog single hoor <3

  leuk artikel!!!!!

  I Love It

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind Zayn het mooist zingen en ook wel het knapst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ♥ so much love for them, niall is de knapste maar ze zijn allemaal fk goed in zingen

  Xx the biggest directioner of the world

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind Harry de leukste maar toch leuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen