6 jan 2012

Tattoo's

Nee, ik ben nog niet van plan om meteen een tattoo te laten zeten (dat is trouwens illegaal op mijn leeftijd), maar ik denk er wel eens over om er later een te nemen. Niet supergroot op mijn schouder, maar eerder klein op mijn pols of op mijn zij. Ik ga er later echt eens goed over nadenken, want naar het schijnt doet het echt verschrikkelijk pijn. Nuja wie mooi wil zijn, moet lijden zeggen ze altijd he! Hieronder toon ik een paar tattoo's die ik wel mooi vind!





Hoe schattig, een man die de geboortedatum van z'n kindje laat tatoeëren op de plaats van z'n hart! Het kindje is gestorven, echt heel lief van die man!



Dit zijn zwaluwen die naar je arm vliegen, ik vind ze erg mooi omdat het zo simpel is. Ik vond deze foto op misslipgloss.nl


Bij deze tattoo vind ik de boodschap erg goed! Alleen zou ik geen tattoo willen op mijn schouder want daar kan je hem zelf bij niet lezen..


Bij deze vind ik de boodschap ook erg mooi. Ook het lettertype is prachtig. Ik vind het woord believe op zich iets speciaals hebben! Zeker omdat het volgende album van Justin Bieber zo zal noemen, en ik ben nog steeds een echt belieber :)


Dit vind ik een erg mooie spreuk in een erg mooi lettertype!


Deze spreuk ken je misschien wel al, maar het blijft een klassieker, de plaats is trouwens prachtig, alleen jammer dat je het zelf niet zo goed kan zien.


Hieronder toon ik wat celebs die ook een tattoo (of meerdere) hebben. Van sommigen was ik echt verrast!

Als eerste heb ik Lady Gaga, zij heeft echt super veel tattoo's! Kijk je mee?




En zo kunnen we nog wel even doorgaan bij Lady Gaga, de volgende celeb is Miley Cyrus. Ook al is ze nog maar 19, ze heeft toch al verschillende tattoo's.




De volgende celeb is Justin Bieber. Hij is 17 en heeft al 3 tattoo's. Hij gaat de goede kant uit om net zoals zijn vader vol te staan met tattoo's. 




En ook Zayn van One Direction heeft tattoo's!



En een celeb die er ook van vol staat is Rihanna, ze heeft er zelfs één met schrijffouten in!



Dit waren slechts enkele van haar tattoo's. Nu komt degene waar ik het meest verbaasd van ben! Ik had echt nooit gedacht dat Selena Gomez een tattoo had, maar blijkbaar toch!



Zo dit waren de tattoo's! i hope you liked it and see you next time ;) Hoe denk jij over tattoo's? Heb je er één of zou je er één willen?

Xoxo Febe!

5 opmerkingen:

  1. ik vind tattoos geweldig,

    ik volg je al heel lang, en ik ben fan van je ook van justin bieber, OMG hij is SOOO CUTEEE!!

    XX,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyhey, ik kwam via via hier terecht, geen idee meer hoe. Ik heb zelf 1 oktober 2012 een tattoo laten zetten op mijn rechterpols. hier te vinden op internet.
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/247605_492628717421550_546805995_n.jpg

    Deze foto was van 3 uur nadat ik hem had laten zetten. vandaar ook dat hij zo glimt, want je moet hem de eerste 2 weken zowiezo vochtig/vettig houden, zodat hij niet uitdroogt en de huid mooi geneest.

    Bij mij deed het helemaal geen pijn, terwijl ze zeggen dat de pols een van de gevoeligste plekken is.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De eerste tattoo (zaluw in nek) vind ik heel erg mooi. Ik heb zelf geen tattoo's, maar wel al heeeeel lang over aan het twijfelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooi, zoiezo geef ik deze pagina een 1+ via Google en ik blijf jullie volgen en ik neem later wel tatoo's. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen