11 dec. 2011

Things I like :)Heey, vandaag wil ik het met jullie hebben over things I love. Nee, deze keer geen negatieve dingen, maar puur dingen waar ik van hou. Want met deze temperaturen zou je al eens een winterdipje durven krijgen.. en dat willen we natuurlijk niet! Als je mijn blog volgt weet je vast dat ik de laatste weken een soort van winterdip heb. En net zoals op Beautylab.nl ga ik nu om mij wat beter te voelen eens wat dingen vertellen waar ik van hou. Here we go :) 
Als eerste, kan gewoon niet ontbreken, make-up :) Ik ben er dol op!! Als sinds ik klein was experimenteer ik al met make-up. Toen ik klein was leek het natuurlijk nog nergens naar en deed ik het echt voor de fun. Nu doe ik het natuurlijk ook nog voor de fun, maar ik denk dat het er toch wel redelijker uitziet. Door dit blog ben ik er bijna dagelijks mee bezig, maar ook voor ik BeautyFact had was ik er al iedere dag mee bezig. Het is echt een deel van mijn leven geworden. Zo erg soms dat mijn ouders er gek van worden ;P Kortom I LOVE MAKE-UP!!Het tweede ding waar ik van hou is fashion :) Ik hou er echt van om mooie kleren te kopen en mooie dingen te dragen. Het hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Oke ja, ik heb een dure jas bij mijn papa, maar de jas van bij mijn mama koste €20 in Zeeman. En de reacties op de goedkope jas zijn vaak beter als op die van de dure jas. Het kan mij eigenlijk echt niet schelen hoeveel iets kost of van welk merk het is. Als het maar mooi is! 
Dit kleed vind ik trouwens prachtig:Nog iets waar ik van hou zijn mijn vrienden en familie. Dit is zo'n cliché iets he, ouu ik hou van mijn vrienden en familie. Maar het is gewoon zo! Wat zou je zijn zonder je vrienden en familie?  Niets toch?  Ik moet toegeven dat ik een redelijk grote vriendengroep heb, maar ik heb maar 1 echt beste vriendin. Bij haar kan ik met alles terecht en zij bij mij. 


Eén van mijn lievelings hobby's is foto's maken en ze bewerken. Ik leer voor het moment werken met photoshop, het is hartstikke moeilijk, maar wel super leuk. Ik heb zelf een fototoestel gekregen als Nieuwjaarscadeau vorig jaar, maar mijn papa heeft een semi-professioneel toestel dus gebruik ik meestal zijn fototoestel. Ik kan er echt van genieten als ik mooie foto's gemaakt. En ook poseren voor foto's vind ik geweldig. Ik heb op kamp een fotoshoot gedaan in de kleren die ik gemaakt had (het was een fashion kamp) en het was echt geweldig. Dit is 1 van de foto's:


En wat vinden jullie?

Nog iets waar ik van hoe is zelf kleren maken. Meestal maak ik ze uit plastic zakken. Op de foto hierboven zie je 1 van mijn kleedjes. Later wil ik een snit-en-naaicursus doen. Dit was een ander kleed dat ik eens gemaakt heb:


Let vooral niet op hoe rood ik ben! Ik was super hard verbrand na de vakantie :P

Het laatste wat ik jullie nog wil laten zien is mijn hond, Zempo. Mijn stiefbroer kwam ooit eens met hem thuis. Hij had hem gekocht voor €8 aan het station. We gingen hem normaal naar een asiel brengen of de echte baasjes zoeken, want hij was waarschijnlijk weggelopen ofzo, maar toen we in het asiel aankwamen hebben we dan maar besloten om hem te houden want een asiel is echt traumatiserend voor een hond. Uiteindelijk kunnen we echt niet meer zonder hem. Owkee hij maakt het huis vuil en vraagt veel aandacht, maar je krijgt er zo veel liefde van terug. Het is echt zalig als je thuis komt wanneer je hond al kwispellend op je afspringt. Meet Zempo:


Is ie niet schattig?

Zo dit waren dingen waar ik van hou, ik voel me meteen veeeel beter! Waar hou jij van of waar wordt jij happy van?

Greetzz febe :)

3 opmerkingen: