10 dec. 2011

Wishlist

Omdat het bijna kerstmis is, dacht ik dat het misschien wel leuk is om eens een wishlist te maken met dingen die ik graag wil hebben :) Misschien vinden jullie hier ook nog dingen tussen die jullie zelf wel willen.
Ik ga beginnen met de beautyproducten:

-Eerst en vooral wil ik een nagellakje uit de opi collectie van Justin Bieber, ik weet alleen niet of die al te koop is in België... In Amerika kost hij $14,95
Sorry voor de kleine foto! Maar als ik hem groter maak kan hij er niet helemaal op... Zijn het geen prachtige kleuren?

-Vervolgens zou ik heeeeel graag Justin Biebers parfum Someday hebben, maar dat is bijna onmogelijk want hij is niet te koop in België en Nederland, en je moet maanden wachten als je hem besteld via internet. Het parfum kost 35$ wat ongeveer gelijk staat aan €26,15. Niet zo duur dus he!


- Ik zou ook graag de smokey eyes kit van the Body Shop uit de kerstcollectie willen, omdat the Body Shop echt super goeie producten heeft! Ze zijn ook helemaal vriendelijk voor het milieu en de diertjes, want de producten van TBS zijn niet getest op dieren. Ik las over deze kit al veel goeie reacties! Deze kit heeft 4 kleurtjes om de perfect smokey eyes mee te maken, er zit ook een oogpotloodje en een penseeltje bij. En op de achterkant staat uitgelegd hoe je smokey eyes maakt. De kit is verkrijgbaar met bruine tinten en met grijze tinten. De kit is jammer genoeg, net zoals de meeste producten van de body shop, niet echt goedkoop. Hij kost namelijk €27. Maar ik dat het het wel waard is.

Dit was het laatste beautyproduct. Hieronder komen de andere spulletjes die ik graag wil hebben.

 - De CD van One Direction (Up all night) omdat dit mijn favoriete band is en ze zo'n goeie muziek maken.


- De CD Under the mistletoe van Justin Bieber, omdat ik nog steeds een belieber ben :)Er zijn nog zoveel dingen die ik wil, maar ik kan er op het moment echt niet opkomen :s En uiteindelijk draait Kerstmis toch niet alleen rond de cadeautjes? Bij ons staat Kerst voor gezellig samenzijn met de hele familie, en natuurlijk zijn de cadeautjes een leuk extraatje, maar ze zijn niet het belangrijkste. Bij ons in de familie geldt zelfs de traditie dat iedereen een kaartje trekt met een naam op en dan moet je voor die persoon een cadeautje kopen. Want wij zijn met zoveel, dat als je voor iedereen een cadeautje moet kopen je helemaal geruïneerd bent! Het cadeautje dat je nu koopt mag dan ook iets meer geld waard zijn. 

- Ik kan mij nog 1 kerstcadeau indenken en dat is dat er volgend jaar alleen maar goede dingen zullen gebeuren! En we zijn al goed op weg, want mijn oudste zus krijgt volgend jaar in februari een kindje! En mijn nicht gaat trouwen, dus dat ziet er al goed uit he voor ons ;) 

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en tot de volgende keer!! Wat wil jij zelf graag krijgen als kerstcadeau? En hoe is het systeem van kerstcadeautjes bij jullie in de familie?

Love Febe xxx

2 opmerkingen:

  1. Leuke wishlist! Oh, de Smokey Eye Palette is ook wel gorgeous. :) Ik dacht even dat je Justin Bieber zelf voor kerst wilde hebben, maar of course zijn nieuwe cd. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @beautykoning.com Haha Justin Bieber als kerstcadeau krijgen zou echt te geweldig zijn he ;)

    BeantwoordenVerwijderen