10 dec. 2011

LuchtypesAls je mijn blog volgt dan weet je vast wel dat ik er een tijdje geleden een test (lees: zie hier de test http://beautyfact1.blogspot.com/2011/11/test-welk-type-ben-jij.html) heb opgezet zodat je te weten kon komen welk schoonheidstype je bent. Ik had toen ook beloofd om ieder type apart nog eens te bespreken! We gaan beginnen met het schoonheidstype lucht. Je kan dit natuurlijk ook lezen als je geen luchttype bent, want er zullen vast ook tips bij staan die je ook kan gebuiken! Veel leesplezier gewenst!
Luchttypen zijn bekend om hun aparte schoonheid. Hun gezicht is waarschijnlijk niet alle dagen even mooi, maar het bezit een fascinerende schoonheid die wordt bijgestaan door hun persoonlijkheid.


 Uiterlijke kenmerken: Je gezicht is eerder klein en je hebt een scherpe blik: ze kunnen in een duizendste van een seconde een volledig beeld opnemen. Je bent waarschijnlijk zeer groot zoals Paris Hilton of heel klein zoals Avril Lavigne. Meestal heb je krullend haar dat soms droog is. Je hebt een gave huid maar soms is die wel wat droog. Het kan zijn dt je sproetjes hebt en kleine tanden die een beetje scheeft kunnen staan, net zoals bij Kate Moss.Karakter: Luchttypen zijn meestal niet echt leiderachtig ingesteld. Soms komen ze nogal sullig over en zijn ze zich ervan bewust dat hun eigenzinnige uiterlijk niet zo perfect is. Maar als je leert hoe je je looks moet beheren dan straal je iets onweerstaanbaars uit! Nog een paar tips voor een nog stralendere jij!
- Doe regelmatig aan sport.
- Gebruik altijd zonnecrème.
- Eet veel noten als tussendoortje ofzo. -Probeer eens yoga of meditatie om tot rust te komen voor je gaat slapen.
- Gebruik i.p.v. boter olijfolie als je eten klaarmaakt.


Sapjes tip: maak enkele keren per week zelf appelsap! Dit zal je huid zuiveren.


Het kan zijn dat luchttypes dunne lippen hebben. Om ze groter te doen lijken kan je het volgende doen:
- Omlijn je lippen met een lippenpotlood en vervaag dit naar binnen toe zodat er geen harde lijn rond je mond staat
- Breng lippenstift aan, maar zorg ervoor dat het een matige kleur is (niet te licht of te donker)
- Breng een veeg lipgloss aan in het midden van de boven- en onderlip.


Wat tips over foundation:
- Als je huid droog is kies je het beste voor een vloeibare foundation die een vochtregulerende werking bevat.
- Heb je veel sproeten die je liever niet wil laten zien, of heb je donkere wallen? Gebruik dan eerst een heldere, vloeibare camouflagefoundation voor je de rest aanbrengt.
- Heb je slechts een beetje sproeten en wil je er mee pronken? Gebruik dan een getinte vochtinbrengende crème.- Heb je donkerbruine, olijfkleurige of blauwachtige tinten in je huid, kies dan voor fris gekleurde faundation die blauwe en lichtbruine pigmenten bevatten en vermijd gele en roze camouflagesticks.


Make-up tip: Heb je een lang, erg klein of driehoekig gezicht, breng dan blush aan op de appeltjes van je wangen.


Haartips
- Gebruik appelazijn als haarmasker.
- Heb je last van roos, masseer dan 1 keer per week je hoofdhuid met sesamolie.


Lichaamstips
- Gebruik eens een advocado als gezichtsmasker, en als je dit te duur vind dan je ook altijd de schil over je gezicht wrijven, want daaraan hangt meestal nog heel wat advocado. Dus eet de advodado op een gebruik de schil als gezichtsmasker :) Kim Kardashian is een fervente fan van dit masker!!Dit is ook goed voor Vuurtypen.

- Scrub je huid eens met havervlokken. 
- Maak eens een gezichtsmasker met geprakte banaan.


Zo dit was het! Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt! Volgende keer bespreek ik het schoonheidstype Vuur. And keep up the healthy life!! 


Love Febe xxx

1 opmerking: